Veropalvelut

Veropalvelut

Neuvomme asiakkaitamme laajasti erilaisissa liiketoimintaan liittyvissä verokysymyksissä. Tarjoamme veroneuvontaa niin päivittäisissä veroasioissa kuin laajemmissa rakennejärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin ja yrityskauppoihin liittyvissä toimeksiannoissa.

Selvitämme eri toimintavaihtoehtoihin liittyvät veroseuraamukset ja tarvittaessa varmistamme tulkintakysymykset veroviranomaisen ennakkokannanotoin. Veronäkökulman lisäksi huomioimme ratkaisuehdotuksissamme myös kirjanpidolliset ja yhtiöoikeudelliset näkökohdat liiketaloudellisen tarkoituksenmukaisuuden ollessa kaiken suunnittelun lähtökohtana.

Neuvontamme on käytännönläheistä ja tarjoamamme ratkaisut toteuttamiskelpoisia yrityksen ja sen omistajan toimintaympäristö huomioiden. Pitkäaikaisten asiakassuhteiden myötä pyrimme syventämään ymmärrystämme asiakkaamme liiketoiminnasta, jolloin olemme myös luonteva neuvonantaja mahdollisissa verotarkastuksissa tai jälkiverotustilanteissa. Toimimme tällöin myös tarvittaessa asiamiehinä jatkovalituksiin ja vastineiden laatimiseen liittyen.

Lue lisää veroasiantuntijastamme KTM Sakke Vehkakoskesta täältä: